![]() |
Ensin poltimme kaksi tuntia koivuklapeja tyhjässä pesässä. |
![]() |
Poistetaan hiilet pesästä vähäksi aikaa, ei muuta kun häkki sisään ja hiilet päälle. Hiilien päälle vielä muutama lapiollinen hiekkaa, jota hiukan taputtelin tiiviiksi. |
![]() |
Päällä poltimme kaksi tuntia tulta ja siinä samalla välipalaksi hiukan makkaraa. |
![]() |
Sitten laitoin harkoista kannen päälle ja jätin sinne pariksi tunniksi muhimaan. Harkot toimivat eristeenä, eikä lämpöä mene tarpeettomasti hukkaan. Perinteistä rosvopaistia saa tehdä tupla-ajan. |
![]() |
Siitä tuli aivan sairaan hyvää - tai "saugut", kuten saksalainen sanoo - sikahyvää. |
Mukava idea. terv Markku
VastaaPoistaHyvin on toiminut. Melkein 10 kertaa siitä syöty. Täytyy vaan muistaa laittaa hiekkaa tai kevyt hiekoitusmursketta lihojen päälle ennen hiiliä etteivät lihat pala
VastaaPoista